30 Eylül 2012 Pazar

Kış Geliyor!

Sonbahar'a giriş yapmıştık. Dinlediğim hava durumuna göre ülke geneli hava durumunda düşüş yaşanacakmış.Ben de dedim ki okuyucularımı uyarayım ve yeni trend birkaç outerwear önereyim :)


Kürkler.. Kışın çok üşüyenler için kürkler güzel bir seçim olabilir. Ama şahsen kürkleri güzel bulmuyorum. Daha doğrusu kaba duruyor diyebilirim. Onun yerine deri ceketler,mantolar tercih ediyorum.


Deri ceketler.. Bu ceketleri genelde kışların soğuk aylarında kullanamazsınız. Genelde sonbahardan kışa geçiş döneminde tercih ediliyorlar. Deri ceket kullanmayı severim. Hem rahat hem de şık.


Blazerler.. İşte sonbahar döneminin vazgeçilmez parçası. Rüzgarlı bir havada,üzerinize geçirebileceğiniz en rahat parçalar blazerlerdir. Giymeyi çok severim. Bu kadar rahat olan bir şeyi kim giymeyi sevmez ? :)


İşte sonbahar aylarının bir vazgeçilmezi daha trençkotlar.. Genelde trençkot yerine kot ceket tercih edenler arasındayım ama trençkotları da sevmiyor değilim. Yağmurlu bir havada seçeceğiniz ilk parça bu olsun,hem şık,hem spor :)

Buse 

4 yorum:

  1. Merhaba,
    Blogunu çok beğedim:)

    Sevgiler

    i-fashionbank.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Blogunu çok beğeniyorum.Takibimdesin.Seni de bana beklerim..
    http://satinfan.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Blogun cok guzel okumaya devam edicem bu posttan snra. Ben gamze:) memnun oldum tanistigimiza buse:)

    YanıtlaSil