4 Eylül 2012 Salı

NGStyle 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu


NGSTYLE 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu; 70s, Urban Chic (Şehir Şıklığı), Have Fun@work (İşte eğlenin), Star of the Nite (Gecenin Yıldızı) temalarından oluşmaktadır.
Şehirli iş kadınlarının vazgeçilmezi, renklerin cesurca hayat bulduğu, detayların sadelikle buluştuğu NGSTYLE 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu, geçmiş ve geleceği modern çizgilerle buluşturuyor.




Sezonun vazgeçilmezi bol kazaklar, dökümlü kumaşlardan etek ve pantolonlar, peplum bluzlar, deri bluz ve elbiseler, işlemeli trench-coatlar, maxi etekler, hareket özgürlüğü tanıyan jarse kombinleri ve payetli elbiseler, bordo, kırmızı, lacivert, mor, konyak, taba, yeşil, kahverengi, ekru, siyah, bebek mavisi ve pamuk şekeri pembesi NGSTYLE’ın cesur renkleriyle buluşuyor.


En romantik aşk filmlerinden Love Story filminin yıldızı Ali McGrawun stili, NGSTYLE’ın “70s” koleksiyonuyla hayat buluyor. 70’lerin modaya dönüş yapmasıyla retro ifadeler, geometrik desen ve formlar ön plana çıkıyor. Midi etek ve elbiselerin kürk yelek ve dik yaka kazaklar ile kombinleri, bol kazaklar, dökümlü kumaşlardan etek ve pantolonlar, tulum alternatifleri ile kendinizi rahat, feminen ve özgün hissedeceksiniz. Dönemi yaşatan kıyafetlere taupe tonları, bordodan kırmızıya ara tonlar, lacivert ve mor renkleri eşlik ediyor. Faille, double, dökümlü crepe kumaşların ağırlıkta olduğu NGSTYLE’ın 70’ler temasıyla, günlük şıklığınızı farklı kombin seçenekleriyle yaratacaksınız.


Şehirli, çalışan ve gezmeyi seven kadından yola çıkılarak hazırlanan, konfor ve stilin ön planda tutulduğu “Urban Chic” teması, sokak modası ile buluşuyor. Dökümlü-rahat paltolar, plili bilekte pantolonlar, peplum bluzlar, deri bluz ve elbiseler, işlemeli trench-coatlar, konyak, taba, yeşil, kahverengi, ekru ve siyah ile hayat buluyor.  


Pamuk şekeri pembesinden, fuşyaya, kobalt mavisinden bebek mavisine uzanan renklerin bulunduğu “Have Fun@work” teması, soğuk ve gri kış günlerinizi renklendiriyor. Kumaş ve kesimlerin farklı dikiş teknikleriyle buluştuğu ceket/pantolon takımları, kalem etek ve elbiseler, maxi etekler ile triko kombinleri, hareket özgürlüğü tanıyan jarse kombinler, yoğun iş temposunu eğlenceye dönüştürüyor.


2012/13 Sonbahar-Kış sezonun vazgeçilmezi payet elbiseler, uzun mat saten etek ile bato yaka trikolar, bacak dekolteli uzun elbiseler ile NGSTYLE’ın sade şıklığını yansıtacaksınız.

Yazı : ensonmoda
Resimler: modelleriornekleri


Ece




2 yorum:

  1. cok guzel bir koleksiyon. Blogu yeni kesfettim takipci oldum ben de beklerim :)

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten güzel bir koleksiyon.Takipçi olduğunuz için teşekkür ederiz.Sizin blogunuz kadar gelimemiş olsak da idare ediyoruz :)

      Sil